Η εταιρία μας

Η εταιρία μας

Μια νέα κατεύθυνση και προσέγγιση στις υπηρεσίες ακινήτων. Η Luxus Properties παρέχει ένα πλήρες σύνολο υπηρεσιών ακινήτων. Η κουλτούρα μας για συνεργασία, οι γνώσεις μας στο χώρο των ακινήτων, η εκτεταμένη εμπειρία και η εξειδικευμένη εξυπηρέτηση προς τους πελάτες μας θα προσφέρουν επιτυχημένες λύσεις στην πώληση ακινήτων.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Είμαστε σε θέση να εστιάσουμε το 100% των προσπαθειών μας για να ανταποκριθούμε ή να υπερβούμε τις ανάγκες σας. Λόγω αυτής της δομής, οι Πωλητές μας μπορούν να αφιερώσουν πολύ περισσότερο χρόνο σε πολύ λιγότερους λογαριασμούς πελατών από ό, τι οποιαδήποτε άλλη εταιρεία παροχής υπηρεσιών ακινήτων.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Η Luxus Properties, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες εμπορικών ακινήτων, παρέχει υπηρεσίες διαμεσολάβησης σε όλη την Ελλάδα. Η γνώση στο χώρο των ακινήτων, η εμπειρία και οι εξυπηρετικές υπηρεσίες προς τους πελάτες μας οδηγούν την τροχιά της Luxus.
great-start-up-space

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Μια απλοποιημένη προσέγγιση εξαλείφει τα μη παραγωγικά καθήκοντα.

Η ομάδα μας έχει τη δυνατότητα να αφοσιωθεί σε χρόνο και σε προσπάθειες για τους πελάτες της και όχι στην εταιρική γραφειοκρατία.

Η σύγχρονη αγορά ακινήτων απαιτεί μια επιθετική στρατηγική σήμανσης, χρησιμοποιώντας καινοτόμες ιδέες, συμπεριλαμβανομένων των τρεχουσών τάσεων των κοινωνικών μέσων.

Η Luxus προσφέρει ό,τι απαιτεί η αγορά.